Heren inline skates

Een grote collectie inline skates voor heren van K2, Rollerblade en Fila vindt u bij Winner Sport. Heren skates zijn er in verschillende prijscategorieën en voor verschillende type skaters.

Afbeelding Heren Inline Skates

Beginnende inline skaters

Voor beginnende inline skaters zijn er heren skates met 80 of 84mm wielen die erg stabiel zijn en perfect geschikt om af en toe een lekker stuk mee te skaten op een rustig tempo.

Heren fitness skates

Ben je meer opzoek naar een paar inline skates voor een serieuze work-out op wielen kan je beter een model met 90 of 100mm wielen. Met 90mm skates kan je op hoog tempo skaten en blijf je toch wendbaar zoals met bijv. 80mm wielen.

Deze heren fitness skates zijn perfect geschikt om aan je conditie te werken en als alternatief voor hardlopen omdat het ook minder belastend is voor je knieën.

Speed skates voor lange skatetochten

Als je vooral snelheid wil maken en lange skatetochten wil maken zijn speed skates met 4x 100mm wielen en langer frame de beste keus. Met Speed skates kan je met rustige slagen op hoog tempo skaten maar het gaat wel iets ten koste van de wendbaarheid.

Alle K2, Rollerblade en Fila heren inline skates zijn verkrijgbaar in de winkel in Den Bosch. Wilt u de skates liever online kopen? Alle heren skates worden Gratis verzonden en mocht het toch niet de juiste maat of model zijn is ruilen altijd mogelijk.

Bekijk collectie Heren Inline Skates