Terug

  • Zorgeloos shoppen, Klanten geven ons een 9,2/10
  • Gratis verzending in de Benelux vanaf €99,-
  • Alleen A-merken tegen de scherpste prijs

Goalie Masks

Filters

    Geen producten gevonden...

Goalie Masks

Het masker. De Helm. Eigenlijk het meest belangrijke onderdeel van de gehele uitrusting en tegelijkertijd ook vaak het ondergeschoven kindje. Wij bij Winnersport hebben ons gespecialiseerd in dit onderdeel. Vandaar dat wij ook enkel werken met onze partner Wall. Wall is de grootste fabrikant van maskers in Europa. Enkele NHL goalies keepen ermee en vele vele topgoalies binnen de rest van de wereld. Wall is een innovatief bedrijf wat alles daadwerkelijk zelf in Finland laat maken. Daarom hebben ze op dit moment de beste mogelijke lijn met maskers en wij zijn er trots op deze te kunnen presenteren. Wij willen kwaliteit, goede service en een goede prijs kunnen leveren, onze samenwerking met Wall is daarin een goed voorbeeld!

Wall heeft, in tegenstelling tot veel masker vanuit de VS/Canada, wel het gewenste CE keurmerk wat in Europa gedragen dient te worden binnen bepaalde gradaties van de verschillende sporten. Wij kunnen u dan ook de juiste informatie verschaffen over welke voor uw niveau het beste zou zijn.
Op onze product pagina kan u hier al meer info over vinden. Tevens kunnen wij uw reeds bestaande helm of masker een tweede leven geven doordat wij (als eerste binnen Nederland, België, Duitsland en de UK) een refurb dienst leveren. Hierin zullen wij al uw foam, schroeven vervangen. Nieuw vizier is mogelijk en zelfs een nieuwe verflaag!

Wij werken verder samen met een top airbrusher die ook pro maskers spuit. Hij kan elke droom waarmaken op een masker. Vraag zeker naar de mogelijkheden hierin!

Of u nu een standaard masker zoekt of een geheel op maat gemaakt masker met uw droom airbrush design erop, wij kunnen u in elk facet helpen zodat u met de juiste Wall naar buiten loopt!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Winner Sport Equipment 9,2 / 10 - 1029 Reviews @ The Feedback Company