Terug

  • Zorgeloos shoppen, Klanten geven ons een 9,2/10
  • Gratis verzending in de Benelux vanaf €99,-
  • Alleen A-merken tegen de scherpste prijs

IJshockey Goalie

De meest onbegrepen positie natuurlijk in elke sport. Want wie is er nu zo gek om met z’n volle verstand ervoor te KIEZEN om tussen de goal en de puck/bal in te willen gaan staan?  Niet voor niets werd er in de VS vaak gekscherend gezegd: Je hoeft niet gek te zijn om een goalie te zijn maar het helpt wel!

Het is daarmee ook wel meteen één van de belangrijkste posities op het speelveld. Tenslotte, de goalie is de laatste linie om een goal te voorkomen. Vaak bespot en te weinig gewaardeerd betreed de goalie de arena in een uitrusting die hem of haar de bescherming moet verlenen om vrij te kunnen bewegen. En wij bij Winnersport begrijpen dit als geen ander.

Daarom komen wij vanaf nu met een benadering die recht doet aan de positie van de goalie. Een benadering die zich toespits op professioneel advies en vooral advies op maat.
Wij hebben een team samengesteld van experts, huidige topspelers en experts op het gebied van keepen en de spullen, die zich volledig gaan richten op het geven van het juiste advies met betrekking tot de perfecte spullen voor elk niveau, leeftijd en wens. Tevens zullen wij ons gaan richten op professioneel opgezette goalie kampen op het ijshockey gebied. Op het veld hockey gebied zullen wij DE topkampen gaan ondersteunen met onze expertise op het gebied van maskers.

Dit gecombineerd met onze sterke partners zal het uitzoeken van goaliespullen nooit meer hetzelfde zijn! Eindelijk kan er binnen Europa op dezelfde manier gekeken worden naar de goalie zoals ze dat in veel andere langden wel al zien: Goalies zijn een soort apart en verdienen vanuit daar volledige aandacht, professioneel advies en de spullen die daar bij passen! En dat gaan wij doen!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Winner Sport Equipment 9,2 / 10 - 1022 Reviews @ The Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »